Το γεφύρι του Βέργου δίπλα στο παλιό χάνι

Το γεφύρι του Βέργου δίπλα στο παλιό χάνι

Ανήκει στην κοινότητα της Μόλιστας. Γεφυρώνει ρέμα του Σαραντάπορου, παραπόταμου του Αώου. Η χρονολογία κατασκευής του είναι στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο μάστορας που ασχολήθηκε με αυτό το γεφύρι είναι ο Φώτης Λωλός από το γειτονικό χωριό Τράπεζα. Δίπλα του υπήρχε το χάνι του Βέργου.

Οδηγίες Πρόσβασης: 

 Μετά από 25 χλμ. από την Κόνιτσα και αφού περάσουμε τη διασταύρωση γιά το χωριό Νικάνωρας, βλέπουμε στο δεξί μας χέρι το γεφύρι του Κρυονερίου.

Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα 25 Μαΐου san simera 25 May
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα 26 Μαΐου san simera 26 May
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here