Σαν Σήμερα 14 Δεκεμβρίου san simera 14 Dekember

Σαν Σήμερα 14 Δεκεμβρίου san simera 14 Dekember

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Ιστορία της Μουσικής στο κόσμο

    14 Δεκεμβρίου το 1949  Ο Cliff Williams, μπασίστας των AC/DC, γεννήθηκε στο Romford της Αγγλίας. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1977 μετά την αποχώρηση του Mark Evans. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame, με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, το 2003.

 

   14 Δεκεμβρίου το 1958  Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mike Scott (Michael Scott) γεννήθηκε στο Edinburgh της Σκωτίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος The Waterboys.

 

 

   14 Δεκεμβρίου το 1979 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία, το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού Punk-Rock συγκροτήματος The Clash με τον τίτλο «London Calling». Το 2003 Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, «The 500 Greatest Albums of All Time», βρέθηκε στη 8η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «London Calling», «Spanish Bombs», «Train in Vain», κ.α.

 

   14 Δεκεμβρίου το 2005 Ο Jimmy Page, των Led Zeppelin, βραβεύτηκε από την Βασίλισσα Elizabeth II με τον τίτλο Officer of the Order of the British Empire, για την φιλανθρωπική προσφορά του για τα ‘παιδιά του δρόμου’ στην Βραζιλία.

 

 

Διαβάστε και αυτό ……

Βίτσα – Ο Φυσικός μας Πλούτος

 

Σαν Σήμερα 14 Δεκεμβρίου san simera 14 Dekember

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 09 Σεπτεμβρίου

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  |ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΝίκος Σταυρίδης
Επόμενο άρθροΆκης-Αθανάσιος Δημήτριος-Πάνου
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here