Η Ιστορία της Μουσικής 14 Δεκεμβρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Καθημερινά στις 08:00 – 10:00 – 12:00 – 16:00 – 18:00 – 20:00 – 22:00 Η Ιστορία της Μουσικής με την Villie στον KL Gallery Web Radio Συντονιστείτε τώρα και απολαυστε 24 ώρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια απο τις Δεκαετίες 60s 70s 80s

 

 

   Η Ιστορία της Μουσικής 14 Δεκεμβρίου το 1949  Ο Cliff Williams, μπασίστας των AC/DC, γεννήθηκε στο Romford της Αγγλίας. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1977 μετά την αποχώρηση του Mark Evans. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock And Roll Hall Of Fame, με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, το 2003.

   14 Δεκεμβρίου το 1958  Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mike Scott (Michael Scott) γεννήθηκε στο Edinburgh της Σκωτίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος The Waterboys.

 

 

KL  Gallery Web Radio  24ωρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια από τις Δεκαετίες 60s 70s 80s, με ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια και συγκροτήματα, που έχουν γράψει την δική τους Ιστορία, που έχουν αντέξει στο χρόνο….

 

   14 Δεκεμβρίου το 1979 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία, το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού Punk-Rock συγκροτήματος The Clash με τον τίτλο “London Calling”. Το 2003 Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, “The 500 Greatest Albums of All Time”, βρέθηκε στη 8η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “London Calling”, “Spanish Bombs”, “Train in Vain”, κ.α.

 

   14 Δεκεμβρίου το 2005 Ο Jimmy Page, των Led Zeppelin, βραβεύτηκε από την Βασίλισσα Elizabeth II με τον τίτλο Officer of the Order of the British Empire, για την φιλανθρωπική προσφορά του για τα ‘παιδιά του δρόμου’ στην Βραζιλία.

 

 

Διαβάστε και αυτό ……

Βίτσα – Ο Φυσικός μας Πλούτος

 

 

 

Η Ιστορία της Μουσικής 14 Δεκεμβρίου

KL Gallery Web Radio logo

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

 KL GALLERY WEB RADIO  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 14 Δεκεμβρίου

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here