Η Ιστορία της Μουσικής 13 Σεπτεμβρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

    Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 1969 Το πρώτο άλμπουμ του Carlos Santana κυκλοφορεί στην Αμερική, με τίτλο «Santana». Ηχογραφήθηκε στο Pacific Recording Studio της Καλιφόρνια από αρχές Μαΐου έως και τις 16 Αυγούστου. Τα τραγούδια του άλμπουμ παίχτηκαν για πρώτη φορά ζωντανά λίγο μετά το τέλος των ηχογραφήσεων στο Woodstock Festival. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «Evil Ways», «Jingo» κ.α.

 

Σας Προτείνουμε

CARLOS SANTANA – BLACK MAGIC WOMAN

 

   13 Σεπτεμβρίου το 1965 Οι The Beatles κυκλοφορούν στη Μεγάλη Βρετανία, το πιο διασκευασμένο τραγούδι σύμφωνα με το Guinness World Records, το «Yesterday». Είναι μέρος του άλμπουμ τους «Help!». Ηχογραφήθηκε στις 14 Ιουνίου στα Abbey Road Studios του Λονδίνου. Μέχρι σήμερα έχει διασκευαστεί πάνω από τρεις χιλιάδες φορές. Αν και το τραγούδι είναι γραμμένο από τον Paul McCartney καταχωρήθηκε και στο όνομα του John Lennon.

Περισσότερα The Beatles…..

 

Η-Ιστορία-της-Μουσικής-Bob-Dylan-Hard-Rain    13 Σεπτεμβρίου 1976 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το live άλμπουμ «Hard Rain». Ηχογραφήθηκε στις 23 Μαΐου κατά τη διάρκεια της παράστασης που έδωσε ο τραγουδιστής στο Hughes Stadium του Κολοράντο. Περιείχε τα τραγούδια «Maggie’s Farm», «Oh, Sister» κ.α.

 

Διαβαστε και αυτο

 

Blowin in the Wind Bob Dylan

Η Ιστορία της Μουσικής 13 Σεπτεμβρίου

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  |ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Previous articleThe Rolling Stones
Next articleThe Beatles
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here