Η Ιστορία της Μουσικής 06 Οκτωβρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Καθημερινά στις 08:00 – 10:00 – 12:00 – 16:00 – 18:00 – 20:00 – 22:00 Η Ιστορία της Μουσικής με την Villie στον KL Gallery Web Radio Συντονιστείτε τώρα και απολαυστε 24 ώρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια απο τις Δεκαετίες 60s 70s 80s

 

   Η Ιστορία της Μουσικής 06 Οκτωβρίου το 1951 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, κιθαρίστας και πιανίστας Kevin Cronin γεννήθηκε στο Evanston του Illinois. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα REO Speedwagon. Έγραψε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, τα τραγούδια “Keep On Loving You” (1981) και “Can’t Fight This Feeling” (1985).

 


“Keep On Loving You”  Συνεχίζω να σ’αγαπάω

Θα ‘πρεπε να δεις από το βλέμμα μου, μωρό μου
ότι κάτι έλειπε
Θα ‘πρεπε να το ξέρεις από τον τόνο της φωνής μου
Αλλά μάλλον δεν άκουγες
Το έπαιζες νεκρή, αλλά ποτέ δεν πληγώθηκες,
Αντίθετα, βρίσκεσαι ακίνητη στο γρασίδι, κουλουριασμένη σφυρίζοντας
Και παρ’όλο που ξέρω τα πάντα για αυτούς τους άντρες
Ακόμα δεν θυμάμαι
Επειδή είμασε εμείς, μωρό μου, έτοιμοι για αυτούς
Και είμαστε ακόμα μαζί
Και εννοούσα κάθε λέξη που είπα
όταν είπα ότι σ’αγαπάω, ενοούσα ότι θα σ’αγαπάω για πάντα
Και θα συνεχίσω να σ’αγαπάω
γιατί είναι το μόνο που θέλω να κάνω
Δεν θέλω να κοιμάμαι
Μόνο θέλω να συνεχίσω να σ’αγαπάω
Και εννοούσα κάθε λέξη που είπα
όταν είπα ότι σ’αγαπάω, ενοούσα ότι θα σ’αγαπάω για πάντα
Και θα συνεχίσω να σ’αγαπάω
γιατί είναι το μόνο που θέλω να κάνω
Δεν θέλω να κοιμάμαι
Μόνο θέλω να συνεχίσω να σ’αγαπάω
Μωρό μου απλά θα συνεχίσω να σ’αγαπάω
γιατί είναι το μόνο που θέλω να κάνω
Δεν θέλω να κοιμάμαι, απλά θα συνεχισω να σ’αγαπάω

 

 

 

    6 Οκτωβρίου το  1969 Κυκλοφορεί από τους The Beatles, single που περιέχει τα τραγούδια “Something” και “Come Together”. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συγκροτήματος που τραγούδι του George Harrison τυπώνεται στην πρώτη πλευρά ενός single. Και τα δύο τραγούδια ήταν μέρος του άλμπουμ “Abbey Road”. Το “Something” τα επόμενα χρόνια θα διασκευαστεί από πάνω από 100 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών Elvis Presley, Shirley Bassey, Frank Sinatra, Tony Bennett, James Brown, Julio Iglesias, The Miracles, Eric Clapton και Joe Cocker. Είναι το πιο διασκευασμένο τραγούδι του συγκροτήματος μετά το “Yesterday”. Ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios στις 25 Φεβρουαρίου. Έγινε χρυσό μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

 

KL Gallery Web Radio  24ωρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια από τις Δεκαετίες 60s 70s 80s, με ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια και συγκροτήματα, που έχουν γράψει την δική τους Ιστορία, που έχουν αντέξει στο χρόνο….

 

   6 Οκτωβρίου το  1990 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Βρετανός reggae τραγουδιστής Maxi Priest με το τραγούδι “Close to You”. Ήταν μέρος του άλμπουμ του καλλιτέχνη “Bonafide”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

 

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

 KL GALLERY WEB RADIO  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 06 Οκτωβρίου

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΠαμβώτιδα η Λίμνη των Εραστών
Επόμενο άρθροΗ Ιστορία της Μουσικής 07 Οκτωβρίου
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here