Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

Πέτρινα-γεφύρια-της-Ηπείρου-Βασίλης-ΛάππαςΠέτρινα-γεφύρια-της-Ηπείρου-Βασίλης-Λάππας-g02

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο ( ή Σωποτσέλι ή Σομποτσέλι )

Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι στην διασταύρωση πηγαίνοντας για το χωριό Κήπους και το Δίλοφο.
Γεφυρώνει τον Ξηροπόταμο που καταλήγει στην χαράδρα του Βίκου. Βοηθούσε τις μετακινήσεις προς τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής. Είναι μονότοξο, χωρίς στηθαία. Το λίθινο οδόστρωμά του ανακασκευάστηκε στις εργασίες συντήρησης που έγιναν το 2006. Το μικρό αυτό μονότοξο γεφύρι δεν γνωρίζουμε ποτέ χτίστηκε και από ποιόν…

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

Δείτε ακόμη…

Συλλογή Φωτογραφίας Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

The bridge of St.Minas Dilofo ( Sopotseli or Sompotseli).

The bridge of St. Minas near the chapel with the same name, is located at the conjunction as you go to the villageGardens (Kipoi) and Dilofo. This single-arch bridge is unknown when is built and by whom.

 

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

Το Γεφύρι του Αγ. Μηνά Δίλοφο

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΗ Ιστορία της Μουσικής 28 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΦωτογραφία Ημέρας Ιανουάριος 2018
ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΠΠΑΣ Φωτογραφία, Σκηνοθεσία, Παραγωγή Οπτικοακουστικών Παρουσιάσεων ΗΧΟΡΑΜΑΤΑ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Ιδιοκτήτης της KL GALLERY και KL GALLERY WEB RADIO... Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Εκθέσεων Φωτογραφίας - Ζωγραφικής - κλπ κλπ. H KL Gallery Vassilis Lappas αναλαμβάνει την διαχείριση τoυ ιστοτόπου σας με την παρακολούθηση, ενημέρωση, εμπλουτισμό και διαμόρφωση των ηλεκτρονικών σας σελίδων με τα άρθρα σας, των φωτογραφιών σας, με την δημιουργία διαφημιστικών slide shows (Banners), συλλογών φωτογραφιών και e-shop σε περιβάλλον Word Prees με χαμηλό κόστος. Για άμεση επικοινωνία : basilapas@klgallerywebradio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here