Η Ιστορία της μουσικής 11 Αυγούστου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

 

   Η Ιστορία της μουσικής  11 Αυγούστου το 1949 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Eric Carmen (Eric Howard Carmen) γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες ’70 και ’80, αρχικά σαν μέλος των Raspberries και μετέπειτα σαν σόλο τραγουδιστής. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: “Go All The Way”, “All By Myself”, “Never Gonna Fall in Love Again”, “She Did It”, “Hungry Eyes” κ.α.

 

   11 Αυγούστου το  1955 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Joe Jackson (David Ian Jackson) γεννήθηκε στο Burton upon Trent. Από το 1979 έως το 2001 έχει προταθεί πέντε φορές για βραβείο Grammy. Είναι δημοφιλής για τα τραγούδια του «Is She Really Going Out with Him?» (1979), «Steppin’ Out» (1982) και «You Can’t Get What You Want (Till You Know What You Want)» (1984). Μαζί με τους Elvis Costello και Graham Parker, θεωρείται πως σύστησε την New Wave μουσική στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στην Αμερική.

 

   11 Αυγούστου το 1957 Ο Αμερικανός ντράμερ Richie Ramone (Richard Reinhardt) γεννήθηκε στο Passaic του Νιου Τζέρσεϊ. Είναι δημοφιλής από την συμμετοχή του στο punk rock συγκρότημα Ramones από το 1982 έως και το 1987 που αποχώρησε για οικονομικούς λόγους. Συμμετείχε σε τρία άλμπουμ του συγκροτήματος, “Too Tough to Die”, “Animal Boy” και “Halfway to Sanity”.

 

   11 Αυγούστου το  1979 Οι The Knack κατακτούν την πρώτη θέση του Billboard 200 με το άλμπουμ τους “Get The Knack”. Θα παραμείνει στην κορυφή για πέντε εβδομάδες. Περιείχε την μεγάλη τους επιτυχία “My Sharona”.

 

 

 

 

KL Gallery Web Radio logo

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 KL GALLERY WEB RADIO  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής 11 Αυγούστου 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Καθώς δεν Επιτρέπεται   και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας, σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here