Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ

KL Gallery Web Radio Καθημερινά στις 08:00 – 10:00 – 12:00 – 16:00 – 18:00 – 20:00 – 22:00 Η Ιστορία της Μουσικής με την Villie Skordaki​ Συντονιστείτε τώρα και απολαύστε 24 ώρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια, Τέχνη Πολιτισμό Ταξίδι….

 

Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου Joan Baez   Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου το 1941 γεννιέται η Joan Baez, αμερικανίδα τραγουδίστρια και αγωνίστρια υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

 

 

Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου Jimmy Page   9 Ιανουαρίου το 1944 Είναι αναμφίβολα ένας από τους σπουδαιότερους και επιδραστικότερους κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ, ένας κορυφαίος συνθέτης, με μια καριέρα που απαριθμεί κοντά στα εξήντα χρόνια παρουσίας στο χώρο. Είναι ο ζωντανός θρύλος Jimmy Page . Το 2005, τιμήθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ για το φιλανθρωπικό του έργο. Από το 2000 μέχρι σήμερα ο Page συνεχίζει να είναι ενεργός μουσικά, μέσα κυρίως από ζωντανές εμφανίσεις. Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου Jimmy Page 01Στην προσωπική του ζωή, έχει παντρευτεί τρεις φορές, τις δύο με μοντέλα μάλιστα. Από τους δύο πρώτους γάμους του, έχει μία κόρη και έναν γιο αντίστοιχα. Στα τέλη του ’80 παντρεύτηκε τη Βραζιλιάνα Jimena Gómez-Paratcha, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο κιθαρίστας, στη μακρόχρονη πορεία του, έχει αφήσει μια τεράστια μουσική κληρονομιά και έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε κιθαρίστα από τα τέλη του ’60, ως σήμερα.

 KL  Gallery Web Radio  24ωρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια από τις Δεκαετίες 60s 70s 80s, με ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια και συγκροτήματα, που έχουν γράψει την δική τους Ιστορία, που έχουν αντέξει στο χρόνο….

 

Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου Van Helen   9 Ιανουαρίου το 1984  Οι Van Halen θεωρούνται μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της ροκ που έχουν περάσει από τον πλανήτη. Είναι οι άνθρωποι που επαναπροσδιόρισαν το hard rock και ξανάγραψαν τους κανόνες της ροκ κιθάρας. Όταν το 1984, κυκλοφόρησαν το δίσκο 1984, κατάφερναν για μια ακόμα φορά να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους ως υπερδύναμη στο χώρο, μέσα από ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Σε μια εποχή, που αποτελούσαν τη δημοφιλέστερη δύναμη της ροκ σκηνής παγκοσμίως και έχοντας πίσω τους πέντε άλμπουμ μέσω των οποίων καθιερώθηκαν, συνέχισαν όχι απλώς διατηρώντας τα κεκτημένα, αλλά φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας τους. Ο δίσκος σημείωσε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας τη 2η θέση του Billboard 200 και παρέμεινε εκεί για πέντε συνεχείς εβδομάδες, πίσω από το “Thriller” του Michael Jackson, στο οποίο παρεμπιπτόντως ο Eddie Van Halen παίζει κιθάρα. Το “1984”, θα υμνείται πάντα ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, ποικιλόμορφα και δημοφιλή άλμπουμ της μακρόχρονης πορείας των Αμερικανών και τα τραγούδια του θα διατηρούν τη φρεσκάδα τους, ακόμα και 30 χρόνια μετά.

 

 

   9 Ιανουαρίου το 1979 Η ελληνική τηλεόραση αποκτά χρώμα, χάρη στο γαλλικό σύστημα SECAM, που αργότερα θα αντικατασταθεί από το γερμανικό PAL.

 

 

KL Gallery Web Radio Καθημερινά στις 08:00 – 10:00 – 12:00 – 16:00 – 18:00 – 20:00 – 22:00 Η Ιστορία της Μουσικής με την Villie Skordaki​ Συντονιστείτε τώρα και απολαύστε 24 ώρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια, Τέχνη Πολιτισμό Ταξίδι….

Η Ιστορία της Μουσικής 09 Ιανουαρίου

KL Gallery Web Radio logo

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

 KL GALLERY WEB RADIO  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 09 Ιανουαρίου

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here