Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΦΝΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 

Καθημερινά στις 08:00 – 10:00 –  16:00 – 18:00 – 20:00 – 22:00 Η Ιστορία της Μουσικής με την Villie στον KL Gallery Web Radio Συντονιστείτε τώρα και απολαυστε 24 ώρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια απο τις Δεκαετίες 60s 70s 80s

 

Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου-Alpha Blondy    Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου το 1953 Ο τραγουδιστής της reggae Alpha Blondy (Seydou Koné) γεννήθηκε στο Dimbokro της Ακτής Ελεφαντοστού. Τον αποκαλούν και “Bob Marley της Αφρικής”.

 

 

 

 KL  Gallery Web Radio  24ωρες γεμάτες με μουσική και τραγούδια από τις Δεκαετίες 60s 70s 80s, με ειδικά αφιερώματα σε τραγούδια και συγκροτήματα, που έχουν γράψει την δική τους Ιστορία, που έχουν αντέξει στο χρόνο….

 

Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου-Alexis Korner   1 Ιανουαρίου το 1984 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Alexis Korner (Alexis Andrew Nicholas Koerner 1928-1984) γνωστός και ως “ο πατέρας της Βρετανικής Blues”, απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στο Ουεστμίνστερ του Λονδίνου από καρκίνο των πνευμόνων. Υπήρξε τεράστια επιρροή στην εξέλιξη της βρετανικής μουσικής την δεκαετία του ’60. Μερικοί από τους “μαθητές” του είναι οι Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Jack Bruce, Steve Marriott και Manfred Mann.

 

    1 Ιανουαρίου το 1962 Οι The Beatles περνούν από οντισιόν στην δισκογραφική εταιρεία Decca Records στο Λονδίνο. Τους απορρίπτουν και στην θέση τους υπογράφουν τους Tremeloes.

 

 

Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου-Creedence Clearwater Revival   1 Ιανουαρίου το 1968 Οι The Blue Velvets αλλάζουν το όνομα τους σε Creedence Clearwater Revival.

 

 

Διάβασε και αυτό …..

“Bob Marley”…..Get Up, Stand Up”

 

Η Ιστορία της Μουσικής 01 Ιανουαρίου

KL Gallery Web Radio logo

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Εάν σας άρεσε το αφιέρωμα,  παρακαλώ μοιραστείτε το με φίλους και κάντε εγγραφή στο newsletter μου. Η δύναμη του ιστολογίου είναι οι αναγνώστες του…..εσείς.

Μάθετε πρώτοι τα νέα του KL Gallery Web Radio με την εγγραφή σας στο newsletter

 KL GALLERY WEB RADIO  Ένα Ταξίδι στα Σημαντικότερα Γεγονότα της Μουσικής σκηνής 31 Δεκεμβρίου

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου του περιοδικού. Δεν επιτρέπεται και η αναμετάδοση των ηχητικών κειμένων μας σε οποιαδήποτε μορφή και προβολή, δίχως τη γραπτή  αδείας μας.

Για άμεση επικοινωνία  | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here